Letní sezóna 2020

Dne 25.5.2020 začíná nová turistická sezóna v Bohuticích. Křížová cesta je zpřístupněna každý všední den od 10.00 do 15.00 h, o víkendu a svátcích od 10.00 – 12.00 h, 13.00 – 16.00 h.

Skupinové prohlídky je třeba nahlásit předem!

Vzhledem k níže popsané situaci nelze v současné době z technických důvodů provádět skupiny o více než 5 lidech!

Upozornění pro všechny návštěvníky:

Podmínky návštěvního provozu

Expozice křížové cesty Bohutice v době šíření Covid-19

V souvislosti s vládními opatřeními proti šíření koronaviru platí pro návštěvníky areálů památek další zpřísněné pokyny nad rámec obecně vydaných návštěvních řádů. Při nedodržení pokynů pro návštěvníky nebude návštěvník do areálu vpuštěn nebo může být z areálu bez náhrady vykázán, a to i přes to, že má uhrazené vstupné.

  • Zakazuje se vstup osob podléhajících karanténě nebo osob se zdravotními potížemi odpovídajícími virové infekci (horečka, kašel, dušnost, bolest svalů aj.) do areálu.
  • Návštěvník je povinen vstupovat do areálu výhradně se zakrytými dýchacími cestami (rouška, respirátor, šála, štít na obličej apod.) a mít je zakryté po celou dobu pobytu v areálu zámku v souladu s vládními opatřeními proti šíření koronaviru.
  • Návštěvník, který v souladu s pokyny vlády nemusí ze zdravotních důvodů nosit roušku je povinen tuto skutečnost prokázat písemným potvrzením.
  • Návštěvník je povinen dodržovat rozestupy v délce 2 m, vyjma osob sdílejících společnou domácnost.
  • U vstupu do prostor recepce nebo WC je návštěvník povinen provést dezinfekci rukou.
  • Je zakázáno shlukování v celém areálu, v prostorách prodeje vstupenek, upomínkových předmětů a před WC. Musí být zachovány 2 m odstupy.
  • Návštěvník je povinen dodržovat pokyny zaměstnanců zámku, v opačném případě může být vykázán z areálu.

 

 

Print Friendly
Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.